fbpx

axxion™ αεβε

Ομοιογενείς Επιφάνειες - Διαχρονική Ποιότητα

 Η axxion αεβε ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2000. Το κύριο αντικείμενό της είναι οι ειδικές κατασκευές κατάλληλες για κατοικίες, καταστήματα, εργαστήρια, bar, ξενοδοχεία, πλοία, νοσοκομεία, σημεία υποδοχής και γενικά χώρους συνάθροισης.

 Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι:

  • Corian® (Solid Surface)
  • Plywood (Κόντρα πλακέ)
  • Μελαμίνη
  • Plexiglas
  • Χάλυβας, κ.α.

 Μεγάλα έργα έχουν γίνει σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και άλλες χώρες και το πελατολόγιο περιλαμβάνει τεχνικές εταιρείες, ναυτιλιακές, νοσοκομεία, τράπεζες, αλυσίδες εστίασης, πολυκαταστήματα, και φυσικά πλήθος ιδιωτών.

 Μόνιμος στόχος της εταιρείας είναι η προσφορά άριστων προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη, τόσο από πλευράς ικανοποίησης των εκάστοτε αναγκών, όσο και από πλευράς ποιότητας κατασκευών, λειτουργικότητας αλλά και σύγχρονης αισθητικής αντίληψης.

Οι υπηρεσίες μας

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Από τη πρώτη κιόλας τηλεφωνική επαφή μας, μπορούμε να συζητήσουμε τα κύρια θέματα που σας απασχολούν. Στην περίπτωση που δεν έχετε κάποια σχέδια, μπορείτε να έρθετε στα γραφεία μας και μαζί να τα δημιουργήσουμε. Παράλληλα, ερχόμαστε στον χώρο σας για τις απαραίτητες μετρήσεις. Εφόσον, σε γενικές γραμμές, έχουμε καταλήξει στην τελική μορφή του προϊόντος, σας αποστέλλουμε την προσφορά μας.

Ανάλυση και μελέτη εφαρμογής

Ανάλυση και μελέτη εφαρμογής

Σε αυτό το στάδιο δημιουργούνται τα κατασκευαστικά σχέδια του επίπλου σας και η τελική του μορφή, λαμβάνονται υπόψιν όλα τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στην παραγωγή, στην τοποθέτηση αλλά και στην μελλοντική του καθημερινή χρήση και βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Εδώ δημιουργείται και η βάση της συνεργασίας μας, δείχνοντας σας το επίπεδο εργασιών και ικανοτήτων της axxion.

Παραγωγή έργου

Παραγωγή έργου

Η φαντασία σας υλοποιείται, η κατασκευή παίρνει σταδιακά την τελική της μορφή μέσα από την εμπειρία του τεχνίτη, που έχει αναλάβει το έργο. Στην axxion έχουμε ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους, γιατί μόνο έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα που θέλουμε να σας παραδώσουμε, και μέσα από εσάς να ξεχωρίσουμε και εμείς.

 

Επίβλεψη διαδικασιών

Επίβλεψη διαδικασιών

Ένα πλεονέκτημα της εταιρείας μας, είναι η ταυτόχρονη λειτουργία ενός δικτύου εργασιών σε όλο τον Ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό. Έχουμε την ικανότητα οργάνωσης και ταυτόχρονης αποστολής ομάδων εργασίας σε πολλαπλά σημεία και παρακολούθησης τους με μία συνεχή ροή δεδομένων στο κέντρο ελέγχου μας. Έτσι, εάν η ανάγκη της εταιρείας σας είναι η επένδυση στα καταστήματα της, η axxion είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Εξυπηρέτηση μετά τη πώληση

Εξυπηρέτηση μετά τη πώληση

Η συνεργασία μας δεν σταματά με την παράδοση του έργου. Τα solid surfaces έχουν δημιουργήσει την εμπιστοσύνη γύρω από το όνομα τους με την πολυετή εγγύηση υλικού. Η axxion θα είναι πάντοτε δίπλα σας σε ότι αφορά το έπιπλο που μαζί δημιουργήσαμε.Kryoneri: 113 Kryoneriou Avenue, 14568, Attica, Greece, Tel: +30 210 8160625, Fax: +30 210 8160627
Heraklion: 
4-6 EOK Street, 71305, Heraklion, Crete, Greece, Tel: +30 2810336500, Fax: +30 2810336509
Malades: 
150 Irinis & Filias Street, Crete, Greece, 71500 Tel/fax: +30 2810 310825

Email: axxion@axxion.gr

axxion is a registered trademark of axxion S.A.
DuPont and Corian® are a trademark and a registered trademark of E. I. du Pont de Nemours and Company or its affiliated companies